Ajuda de navegació

El lloc web de psicoterapeutabarcelona està estructurat de la manera descrita a continuació.

En la part superior de la pàgina, es troba la capçalera.

, Ayuda accesibilidad, Psicoterapeuta Barcelona

Té les següents característiques:

El logo de psicoterapeutabarcelona situat a l’esquerra, condueix, en punxar sobre ell a la pàgina d’inici

En la part superior , a la dreta del logo comença el menú de navegació que ens permeten accedir als diferents apartats del web.
L’apartat Teràpies la seva vegada , en col·locar ratolí sobre aquest apartat, obre finestra amb tots els serveis desplegats, i agrupats en 4 categorias: teràpies familiars, individuals, parella i

La finestra que s’obre mostra tots els serveis que ofereix psicoterapeutabarcelona, i clikando sobre cadascun d’ells ens porta a la pàgina de dita servicuio amb informació d’aquest servei i imatges relacionades.

, Ayuda accesibilidad, Psicoterapeuta Barcelona

A continuació d’aquests apartats del web , mes a la dreta hi ha una icona amb el numero de telèfon de l’empresa, en versió mòbil es pot clicar sobre el numero per a cridar directament, en PC si premem ens porta a l’apartat de contactar, on hi ha disponible un formulari de contacte.

El Menú de Navegació principal del web abans esmentat, a la dreta del logo, disposa dels següents enllaços a aquestes pàgines del lloc web:

Sobre el meu, permet accedir a la pàgina amb la presentació de l’empresa i imatges de l’empresa

Serveis, permet accedir a la pàgina d’informació de tots els serveis oferts per psicoterapeutabarcelona i al seu torn en col·locar-nos amb el raton sobre aquest apartat ens obre finestra amb tots els serveis perquè puguem accedir directament al servei desitjat.

Consulta en línia, ens permet accedir a pàgina per a sol·licitar consultes en línia.

Blog, permet accedir pàgina de notícies.

Contacte, ens permet accedir a pàgina amb formulari de contacte i mapa d’ubicació.

En la part central de totes les pàgines ens trobem amb la informació de la pàgina.

La pàgina d’Inici mostra un resum de tots els apartats del lloc web, està dividida en blocs que enllacen amb els apartats del web.

En la part inferior de la pàgina, es troba el peu de pàgina

, Ayuda accesibilidad, Psicoterapeuta Barcelona

Al peu de pàgina ens trobem diversos enllaços d’interès, estant entre ells el mapa web, que ofereix un esquema de l’estructura de les pàgines de la web de psicoterapeutabarcelona, i la pàgina d’Accessibilitat des d’on pot contactar per a queixes i suggeriments.

També apareixen sempre en totes les pàgines del web 2 botons flotants en la part inferior del web a la dreta, un amb el logo de whatsapp per a contactar directament per whatsapp i un altre amb icona d’accessibilitat, per a configurar la visió del web al seu gust: contrastos , grandàries de lletra, …..