Psicoterapeuta Barcelona2024-05-03T07:30:22+02:00

PSICOTERAPEUTA BARCELONA

Ansietat, depressió, situacions de crisi, traumes, síndrome per estrès posttraumàtic, soledat, fòbies i timidesa

Si ho estàs passant malament, no dubtis a trucar-nos

PSICOTERAPEUTA BARCELONA

Ansietat, depressió, situacions de crisi, traumes, síndrome per estrès posttraumàtic, soledat, fòbies i timidesa

Si ho estàs passant malament, no dubtis a trucar-nos

Espai Psicològic és el Centre de Psicologia Clínica de Marga Jordana, reconegut pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Especialista en Psicologia Clínica. Col·legiada al Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya amb el número 3923. Veure experiència professional.

A Espai Psicològic complim la LOPD (Llei Orgànica de Protecció de Dades).

Psicòloga a Barcelona: Marga Jordana

Centre de psicoteràpia i Psicologia Clínica

Benvingut al Centre de Psicoteràpia Espai Psicològic, dirigit per la psicòloga de Barcelona

Marga Jordana, especialista en Psicologia Clínica.

Al nostre centre, oferim serveis de psicoteràpia personalitzats, amb l’objectiu d’ajudar els nostres pacients a superar traumes del passat i les dificultats que es poden presentar al llarg de les seves vides.

Per què escollir Espai Psicològic?

A Espai Psicològic, la nostra principal ocupació és ajudar els nostres pacients a augmentar el seu benestar emocional i psicològic, i a millorar la teva qualitat de vida.

Per això, com a psicòloga especialitzada a Barcelona, ​​ofereixo un servei de psicoteràpia basat en l’empatia, la comprensió i el respecte cap a cada persona que ve a nosaltres.

Creiem que cada individu és únic i, per això cada tractament es dissenya a mida, adaptant-nos a cada persona.

Tenim una àmplia experiència en el camp de la psicoteràpia clínica.

A més, és una constant per a nosaltres mantenir-nos actualitzats en les darreres tècniques i metodologies, per garantir el millor servei als nostres pacients.

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

Les nostres especialitats en Psicologia Clínica

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

DEPRESSIÓ

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

ANSIETAT TRAUMES

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

DOLS

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

TIMIDESA INTROVERSIÓ Y CRISI EXISTENCIAL

Com t’ajudem al Centre de Psicoteràpia Espai Psicològic?

Espai Psicològic ofereix teràpia per a adults. Tractem cadascun dels nostres pacients com un ésser únic i, per tant, ens assegurem d’oferir una psicoteràpia personalitzada i adaptada a les teves necessitats individuals.

Utilitzem diferents models d’intervenció i diverses tècniques, depenent del que resulta més eficaç per a cada persona.

PSICOTERÀPIA INDIVIDUAL PER A ADULTS

La psicoteràpia individual és una manera efectiva de treballar amb problemes emocionals i mentals, ja que se centra en les necessitats individuals de cada pacient.

A Espai Psicològic, treballem amb adults. Volem ajudar-te a superar els teus problemes emocionals i mentals, per a què trobis el teu equilibri emocional.

Veure més

ESTUDI I VALORACIÓ DE LA PERSONALITAT

En el nostre servei de psicologia clínica, ens especialitzem en l’estudi i la valoració de la personalitat.

El nostre enfocament es basa a comprendre en profunditat els aspectes individuals que conformen la personalitat de cada individu.

Veure més

ASSESSORAMENT PSICOLÒGIC

El nostre servei d’assessorament psicològic ofereix suport professional i confidencial per ajudar-te a superar els teus desafiaments emocionals i assolir un benestar més gran.

Els nostres psicòlegs altament capacitats et brindaran orientació experta i eines pràctiques per enfrontar les teves dificultats i trobar solucions efectives.

Veure més

Psicòlegs a Barcelona

Cuidem la teva salut mental

La teràpia psicològica és un procés de creixement personal que pot ajudar a superar una gran varietat de problemes emocionals i mentals, des d’ansietat i depressió, maneig de l’estrès, dols, trastorns de l’alimentació, baixa autoestima i problemes de relació.

La nostra psicòloga a Barcelona especialista en Psicologia Clínica, Marga Jordana, està altament qualificada per abordar aquests i altres problemes de manera efectiva i personalitzada. Compta amb una àmplia experiència en processos de psicoteràpia.

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona
Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

Formació acadèmica i experiència com a psicòloga a Barcelona

Pel que fa a la meva formació, soc llicenciada en Psicologia des de 1983 per la Universitat Autònoma de Bellaterra i Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista a l’Institut Erich Fromm de Barcelona, entre d’altres.

He rebut formació en diferents models terapèutics, com la metodologia integradora dels models terapèutics gestàltic, transaccional, post-Rogeriana, teràpia Sistèmica, Constructivisme, Tractament del trauma i Brainspotting (reprocessament corporal).

El meu objectiu com a psicòloga a Espai Psicològic és ajudar els meus pacients a superar els seus problemes emocionals i psicològics, i a millorar la seva qualitat de vida. Per aconseguir-ho, utilitzo un enfocament personalitzat i adaptat a cada pacient.

Considero que cada persona és única i, per tant, necessita un tractament individualitzat i adaptat a les vostres necessitats i circumstàncies personals.

A la meva consulta, tracto diferents problemes emocionals i psicològics com l’ansietat, l’estrès, la depressió, els trastorns alimentaris, els problemes d’autoestima, les dificultats en les relacions interpersonals, entre d’altres.

Tipus de problemes que tractem

Angoixa, patiment, sensació de què no hi ha sortida a la situació, no sentir-se amb força de trobar la sortida o no ser capaç de prendre les decisions necessàries.

De vegades, la persona no sap què li passa o amb què pot tenir a veure. Pot ser un malestar difús, on la persona es pot sentir perduda, dispersa, desorientada o confosa.

Dificultats en relacions interpersonals. Problemes en la relació de parella, amb fills, família, companys de feina o amistats.

Obsessions, fòbies. Confusió, dubtes, pensaments, que encara que podem saber que són irracionals, ens fan patir. Estrès. Hiperactivitat. Addiccions.

Inseguretat, baixa autoestima, poca confiança en un mateix, sentiments d’inferioritat, disfuncions sexuals.

Depressió, tristesa, desmotivació, no tenir ganes de fer res, desesperança, apatia, manca de projectes o d’il·lusió.

Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona, Psicoterapeuta Barcelona

Realitzem psicoteràpia online

Al nostre centre de psicoteràpia a Barcelona, ​​estem compromesos amb brindar als nostres pacients una experiència terapèutica efectiva i accessible.

És per això que oferim des de fa més de 15 anys el nostre servei de psicoteràpia en línia, quan no és possible l’assistència presencial a les sessions de psicoteràpia.

La psicoteràpia en línia és una opció cada cop més freqüent i efectiva, i nosaltres volem assegurar-nos que els nostres pacients tinguin accés a l’atenció que necessiten, on i quan la necessitin.

Estem disponibles per oferir l’ajuda i el suport que necessites.

No esperis més, programa la teva cita de psicoteràpia en línia amb nosaltres.

Preguntes freqüents sobre psicoteràpia

A Espai Psicològic, oferim teràpia individual per a adults i adolescents.

Treballem des d’un enfocament integrador, utilitzant tècniques i eines de diferents corrents terapèutics per adaptar-nos a les necessitats de cada persona.

Cada sessió de teràpia dura aproximadament 50 minuts.
La freqüència de les sessions dependrà de les necessitats de cada persona. En general, els nostres psicòlegs de Barcelona us recomanaran una sessió setmanal per poder avançar adequadament en el procés terapèutic.
A la primera sessió de teràpia, parlarem de la teva situació actual, les teves preocupacions i els teus objectius per al procés terapèutic.

També t’explicarem com treballem i resoldrem qualsevol dubte que puguis tenir.

És important que et sentis còmode amb el teu terapeuta per poder treballar de manera efectiva.

Si en algun moment sents que no és així, ho pots parlar amb el teu terapeuta o amb la direcció del centre per valorar la possibilitat de canviar de terapeuta.

Si sents que estàs passant per un moment difícil a la teva vida, no saps com gestionar les teves emocions o et trobes en una situació que et genera patiment, és possible que la teràpia sigui una bona opció per a tu.

Pots posar-te en contacte amb Espai Psicològic per parlar de la teva situació i valorar si la teràpia et pot ajudar.

Últims articles del blog

Teràpia per a adults: Descobreix el camí cap a la salut mental

Serveis de psicoteràpia a Barcelona

La importància de l’autocura i el benestar des de la Neurociència