Espai Psicològic és la consulta de Marga Jordana, psicòloga Especialista en Psicologia Clínica. Des de 1987 exerceix la psicoteràpia a Barcelona en consulta privada dins de la Psicoteràpia Humanista Integrativa.

La psicoteràpia és una disciplina de la psicologia que es basa en una relació de comunicació entre el terapeuta i el pacient, enfocada en l’anàlisi dels assumptes personals i de les diferents situacions de la vida en què es manifesta el patiment..

Es tracta d’un procés d’aprenentatge que facilita poder aconseguir una major autonomia personal i un estil comunicatiu que permeti establir un millor contacte emocional amb un mateix i amb els altres, amb l’objectiu de tenir una millor qualitat de vida i de satisfacció personal.

El procés terapèutic s’adapta a cada persona de la manera més adient i efectiva, segons la demanda inicial i l’evolució posterior.

Dins la meva experiència personal i professional he anant evolucionant en la meva manera d`entendre la psicoteràpia i he anat integrant diferents eines i recursos que n’augmenten l’eficàcia amb l’objectiu d’obtenir els millors resultats possibles.

Ofereixo els següents serveis:

  • Psicologia Clínica
  • Psicodiagnòstic.
  • Orientació i consulta  Psicològica
  • Psicoteràpia d’adults i adolescents.
  • Acompanyament en dols